Kedves Szülők!

Eddigi közös adománygyűjtő akcióink sikere után ismét bizakodva, reményteljes szívvel fordulunk Önökhöz segítségért!

Iskolánk csatlakozik a Magyarországi Evangélikus Egyház Adománygyűjtő kampányához, amely az ukrajnai menekültek megsegítésére szolgál.

Kérjük, hogy amennyiben megtehetik, Önök is járuljanak hozzá pénzadományaikkal e nemes akcióhoz. A pénzbeni adományokat a portán elhelyezett gyűjtődobozba várjuk március 11-ig!

Az adományok átutalására is lehetőség van, amely részleteit az alábbi linken olvashatják:

https://www.evangelikus.hu/hireink/itthon/informaciok-az-ukrajna-orosz-megszallasa-miatt-bajba-kerultek-megsegiteserol

Jótékonysági hangversenyt szervez az MEE az ukrajnai menekültek megsegítésére március 6-án, vasárnap este 19.30-kor kezdődően a Deák téri evangélikus templomba. Közreműködik: Lutheránia ének- és zenekar (vezényel: Kamp Salamon), Banda Ádám, Both Miklós, Dobozy Borbála, Fassang László, Finta Gergely, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos, Hámori Szabolcs, Krum Enikő, Lakatos Mónika, Pusztaszeri Ákos, Pál Eszter, Pál István Szalonna, Rostás Mazsi, Schöck Atala, Subedi Anna, Szalóki Ágnes, Szerekován János. Igét hirdet: Fabiny Tamás, az MEE elnök-püspöke.

Az esemény részleteit az Evangélikus.hu-n (https://www.evangelikus.hu/hireink/itthon/jotekonysagi-hangverseny-az-ukrajnai-menekultek-megsegitesere) és a Facebookon is megtalálják (https://www.facebook.com/events/503437447979962?ref=newsfeed).

Plakát: Jótékonysági-koncert-2022-03-06

 

Együttműködésüket, segítségüket hálásan köszönjük!

Erős vár a mi Istenünk!

Üdvözlettel: Vicziánné Salla Ildikó intézményvezető